opc_loader

Menu

9.9 / 10 van 64 reviews

Ruralia's Living landelijke woonaccessoires en houten meubels. Laat eenvoudig woonaccessoires en meubels op maat maken

Ruralia’s Living, ook voor landelijke woonaccessoires en meubels op maat

Welkom bij Ruralia’s Living, webshop voor handgemaakte houten woonaccessoires en kleine houten meubels in landelijke stijl. Naast ons assortiment, bieden wij een maatwerk service. Hiermee kun je geheel naar jouw wens en smaak een houten meubel of woonaccessoire laten maken door ons. Ook is het mogelijk om onze producten aan te passen naar wens. Bekijk onze portfolio voor inspiratie of lees meer over onze op maat service.

.

Ruralia's Living en duurzaamheid

Wij vinden het belangrijk om verantwoord met grondstoffen om te gaan. Naast kwaliteit speelt duurzaamheid een grote rol in het maken van onze houten woonaccessoires en meubels. Sommige van onze producten zijn voorzien van ons duurzaamheids logo:


De producten die voorzien zijn van dit logo zijn gemaakt van gerecycled hout of van restpartijen hout die we hebben ingekocht. Hierdoor zijn deze houten woonaccessoires en meubels echt uniek omdat er maar een beperkt aantal van gemaakt kunnen worden.

Lees meer over hoe Ruralia's Living bijdraagt aan het milieu op onze pagina over duurzaamheid
 

​​Categorie banner sfeervolle stoere en betaalbare landelijke houten woonaccessoires van Ruralia's Living desktop Categorie banner sfeervolle stoere en betaalbare landelijke houten woonaccessoiresn van Ruralia's Living mobiel
​​Categorie banner sfeervolle stoere en betaalbare houten landelijke woonaccessoires van Ruralia's Living desktop Categorie banner sfeervolle stoere en betaalbare houten landelijke woonaccessoires van Ruralia's Living mobiel
​​Categorie banner sfeervolle stoere en betaalbare houten landelijke gruttersbakken van Ruralia's Living desktop Categorie banner sfeervolle stoere en betaalbare houten landelijke gruttersbakken van Ruralia's Living mobiel

Onze klanten vertellen:

Snel en netjes geleverd met lief geschreven berichtje erbij, het gevoel van persoonlijke aandacht.

Gruttersbakken besteld in eiken kleur, en daarbij een klein houten bakje, daar kon ik geen kleur kiezen dacht ik, maar kreeg mail van Ruralia of ik het bakje soms ook in eiken kleur wilde. Goede service. Alles was keurig verpakt en ook een klein cadeautje erbij."

Zeer klantvriendelijk, leveren geheel maatwerk en erg fijne communicatie gedurende het traject.

Mooie gruttersbak. Levering ietwat vertraagd, maar keurig geïnformeerd

Geweldige service, heel mooi product, snelle verzending en levering met een persoonlijk briefje en kado! Zeker een aanrader!!

Hele goede service, super vriendelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden.

Goede service en altijd een leuk presentje met een handgeschreven briefje, heel erg attent!

Snel en netjes geleverd met lief geschreven berichtje erbij, het gevoel van persoonlijke aandacht.

Gruttersbakken besteld in eiken kleur, en daarbij een klein houten bakje, daar kon ik geen kleur kiezen dacht ik, maar kreeg mail van Ruralia of ik het bakje soms ook in eiken kleur wilde. Goede service. Alles was keurig verpakt en ook een klein cadeautje erbij."

Over ons

Bij Ruralia’s Living geloven wij dat iedereen een sfeervolle en rustige thuisbasis kan creëren. Door zelf ingetogen woonaccessoires en meubels te ontwerpen en daarbij rekening te houden met kleur, materiaal en ontwerp, creëren wij rust voor de thuisbasis. Met zorg kiezen wij onze materialen en ontwerpen voor onze handgemaakte producten en staan kwaliteit, duurzaamheid en prijs hierbij centraal.

 

Onze missie is om onze klanten te voorzien van sfeervolle, degelijke houten meubels en woonaccessoires met een landelijke uitstraling. Tegelijkertijd staat de klant in het gehele proces centraal, waarbij persoonlijke aandacht onze drijfveer is. We zijn trots op ons bedrijf en onze producten en hopen dat je net zo enthousiast bent over Ruralia’s Living als wij zijn.

Veelgestelde vragen

Zijn jullie producten duurzaam?

Ja, onze producten zijn duurzaam. Het hout wat we gebruiken komt van gecertificeerde houtkap. Een deel van ons assortiment is gemaakt van gerecycled hout. Wil je meer weten over deze selectie van woonaccessoires of meubels? Lees hier meer over onze duurzame woonaccessoires en meubels en hoe je ze kunt herkennen.

Zijn al jullie producten met de hand gemaakt?

Ja, al onze producten zijn met de hand gemaakt. Hierbij staat de kwaliteit van de gekozen materialen en het eindresultaat centraal.

Zijn al jullie producten aan te passen?

Ja, al onze producten zijn aan te passen naar wens. Van een simpele kleur wijziging tot afwijkende maten. Neem hiervoor contact met ons op. Voor echt unieke houten woonaccessoires en meubels kun je ook gebruik maken van onze op maat service.

Wat is jullie levertijd?

Onze levertijd voor producten op voorraad is 1 á 2 werkdagen. Voor kleine woonaccessoires en meubels die nog gemaakt moeten worden, is er een extra levertijd van 2-4 werkdagen. Voor maatwerk producten geldt een afwijkende levertijd. Alle levertijden worden aangegeven bij het betreffende product. Lees hier meer over onze levertijden.

Bieden jullie internationale verzending aan?

Ja, we bieden internationale verzending aan. Momenteel verzenden we alleen naar Nederland en België. Maar mocht je toch graag je verzending naar een ander land willen hebben, kun je contact met ons op nemen voor meer informatie over de tarieven en levertijden.

Wat is jullie retourbeleid?

Mocht je onverwacht toch niet tevreden zijn met je aankoop, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons op om de retourprocedure te starten. Meer weten over retourneren? Lees hier meer.

Maatwerk service opdracht: Stoofje van eikenhout
20 May 2024

Maatwerk service opdracht: Stoofje van eikenhout

Ons vierde maatwerk opdracht van 2024, een werkend stoofje om de voeten warm te houden. Na de wen...

Maatwerk service opdracht: Etagère met lade
20 May 2024

Maatwerk service opdracht: Etagère met lade

Ons derde maatwerk project van 2024! Een houten etagère met lade voor het opbergen van blikke...

Maatwerk service opdracht:  Massief houten dakgootklossen van douglashout
20 May 2024

Maatwerk service opdracht: Massief houten dakgootklossen van douglashout

Ons tweede maatwerk opdracht van 2024. Veertien massief houten dakgootklossen van Douglashout. Na...

Maatwerk service opdracht: Nikelogo schoenenbord
20 Feb 2024

Maatwerk service opdracht: Nikelogo schoenenbord

Ons eerste maatwerk opdracht van 2024 is een feit! Een steigerhouten schoenenbord in de vo...

Maatwerk service opdracht: Gruttersbak met drie vakken en krijtbord achterwand
10 Jan 2024

Maatwerk service opdracht: Gruttersbak met drie vakken en krijtbord achterwand

Ons tweede maatwerk opdracht van 2023, een sfeervolle, sierlijke gruttersbak met als achterkant...