opc_loader

Wensenlijst


 bedenktijd_icon 14 dagen bedenktijd   Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 60,-  Verzending naar België mogelijk voor € 8,95  Achteraf betalen mogelijk

 Wegens een technische storing zijn we momenteel telefonisch niet bereikbaar. Je kunt ons bereiken via de e-mail of het contactformulier.

Beoordelingen


Retourneren


Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waaro m je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.


Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort. Enkel de kosten voor re tour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raa dpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via  contactof telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 11:00 tot 17:00 op telefoonnummer: 0595-769025. Ook kun je een bericht sturen via ons contactformulier Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.


Garantie


Wij geven om onze producten en doen ons uiterste best om te zorgen dat de producten in goede staat bij jou aankomen. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling beschadigd of kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kan maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.Product ruilen?


Wil je jouw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt ons een e-mail sturen via  contactof telefonisch contact met ons opnemen, we zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 11:00 tot 17:00 op telefoonnummer: 0595-769025. Ook kun je een bericht sturen via ons contactformulier.


Uitzonderingen


De producten van onze "op maat service" vallen buiten het herroepingsrecht. Deze producten worden volgens jouw wensen en specificaties gemaakt. Hierdoor is het herroepingsrecht niet van toepassing en de verkoop is na succesvolle betaling definitief.Kosten voor het retourneren


De kosten voor het retour sturen van een product zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen € 6,95 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Valt een product onder garantie? Dan krijg je de kosten voor het retour sturen teruggestort.Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!


Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan jouw bestelling nog voor je te wijzigen.