opc_loader

Wensenlijst


 bedenktijd_icon 14 dagen bedenktijd   Gratis verzending vanaf € 60,-   Achteraf betalen mogelijk


Beste klant, wegens een technische storing zijn wij op dit moment helaas niet telefonisch bereikbaar.
Voor vragen kun je ons mailen via het mail adres op onze contactpagina. ons excuus voor het ongemak.


Ruralia's Living en jouw privacy


Ruralia’s Living, gevestigd aan Boelemaheerd 110, 9736 HG te Groningen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.


Wat zijn persoonsgegevens?

Persoonsgegevens zijn gegevens die iets vertellen over jou. Of die we in verband met je kunnen brengen. Bijvoorbeeld je naam en adres. In de volgende situaties deelt je jouw persoonsgegevens met ons:

  • Als je een bestelling op onze website plaatst.
  • Je maakt gebruik van een dienst van ons.
  • Je hebt contact met ons.
  • Bezoek je onze website? Dan deel je ook persoonsgegevens met ons door bijvoorbeeld toestemming te geven voor het plaatsen van cookies of het aanmaken van een account.


Persoonsgegevens die wij verwerken

Ruralia’s Living verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Internetbrowser en apparaat type


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Ruralia’s Living verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren
  • Ruralia’s Living verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.


Hoelang bewaren we jouw gegevens?

In principe bewaren wij je gegevens niet langer dan noodzakelijk. Hoelang we je gegevens bewaren hangt af van deze zaken:

  • Met welk doel bewaren we je gegevens?
  • Hoelang moeten we van de wet de gegevens bewaren?


Met wie delen we persoonsgegevens?

Ruralia’s Living verkoopt jouw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is om de dienst te leveren die we je beloven. Bijvoorbeeld als u een artikel besteld in de webshop. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. 

Ruralia’s Living blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. En soms zijn we verplicht om persoonsgegevens door te geven. Bijvoorbeeld als we aangifte doen van fraude. De volgende organisaties hebben volgens de wet soms het recht om gegevens op te vragen bij ons:

  • De politie
  • Justitie
  • Toezichthouders: de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) en de Autoriteit Consument & Markt (ACM)
  • De Belastingdienst


WebwinkelKeur

Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als je een review achterlaat via WebwinkelKeur dan ben je verplicht om een naam en e-mailadres op te geven. 

WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan jouw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert de door jou opgegeven naam eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met je opnemen om een toelichting op jouw review te geven. In het geval dat wij je uitnodigen om een review achter te laten delen wij jouw naam, e-mailadres, customer ID en ordernummer met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel jou uit te nodigen om een review achter te laten. 

WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beschermen. 
WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. 

Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van jouw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.


Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Ruralia’s Living gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of mobiele telefoon.

Ruralia’s Living gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die je surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.


Wat mag je doen met de persoonsgegevens die we van je hebben?

Je mag de volgende dingen doen met de persoonsgegevens die we van je hebben:


  • Bekijken
  • Aanpassen
  • Beperken
  • Verwijderen
  • Bezwaar maken tegen de verwerking ervan
  • Ontvangen op een manier waarop je de gegevens gemakkelijk aan een ander kunt geven.


Jouw gegevens bekijken en aanpassen in je Ruralia’s Living-account

Op de volgende manieren kun je jouw gegevens bekijken en aanpassen:

  • Heb je een Ruralia’s Living-account? Dan zie je daar welke gegevens wij van je hebben. Veel gegevens kun je daar meteen aanpassen.
  • Neem contact op via het contact formulier op de website Gebruik dit formulier om jouw persoonsgegevens op te vragen of aan te passen. Ook kun je met dit formulier bezwaar maken tegen verwerking van jouw persoonsgegevens. Ook kun je contact opnemen met ons via info@ruraliasliving.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jouw is gedaan, vragen wij je een kopie van jouw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van jouw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek.


Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Ruralia’s Living neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via info@ruraliasliving.nl

Heb je nog vragen over privacy?

Heb je na het lezen van deze privacyverklaring nog vragen over hoe wij jouw persoonsgegevens gebruiken? Neem dan contact op met onze klantenservice via https://www.ruraliasliving.nl/contact/ of via info@ruraliasliving.nl

We hopen natuurlijk dat wij jouw privacy vragen goed beantwoorden. Ben je toch niet tevreden met onze reactie? Dan kun je een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.