opc_loader

Wensenlijst


 bedenktijd_icon 14 dagen bedenktijd   Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 60,-  Verzending naar België mogelijk voor € 8,95  Achteraf betalen mogelijk

Wegens toenemende drukte kan het langer duren voordat je pakket verzonden wordt, we doen er alles aan om de pakketten zo goed en zo snel mogelijk verzendklaar te maken. Onze excuses voor het ongemak


 Wegens een technische storing zijn we momenteel telefonisch niet bereikbaar. Je kunt ons bereiken via de e-mail of het contactformulier.

 

Levertijd

Wij doen ons uiterste best om te zorgen dat je bestelling zo spoedig mogelijk verzendklaar wordt gemaakt en wordt verzonden.  

Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij jou hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.


Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Wanneer het pakket is overgedragen aan de bezorgdienst zal over het algemeen, de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Verzendkosten voor Nederland

De vermelde prijzen in de webwinkel zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten binnen Nederland inclusief BTW zijn:

Voor een bestelling met een besteding tot € 60,- zijn de verzendkosten € 6,95 voor een pakket.

 

Een bestelling met een besteding vanaf € 60,- zijn de verzendkosten geheel gratis.


 

Verzendkosten voor België


 

De vermelde prijzen in de webwinkel zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten naar België inclusief BTW zijn:


 

Voor alle bestellingen € 8,95 per pakket