opc_loader

Wensenlijst


 bedenktijd_icon 14 dagen bedenktijd   Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 60,-  Verzending naar België mogelijk voor € 8,95  Achteraf betalen mogelijk

 Wegens een technische storing zijn we momenteel telefonisch niet bereikbaar. Je kunt ons bereiken via de e-mail of het contactformulier.

Beoordelingen


Levertijd


Wij doen ons uiterste best om te zorgen dat je bestelling zo spoedig mogelijk verzendklaar wordt gemaakt en wordt verzonden.  

Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd in werkdagen. Dit zijn de dagen van maandag tot en met vrijdag. Binnen deze termijn zorgen we ervoor dat het product klaar is en verzonden wordt. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij jou hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.


Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Wanneer het pakket is overgedragen aan de bezorgdienst zal over het algemeen, de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.Verzendkosten voor NederlandDe vermelde prijzen in de webwinkel zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten binnen Nederland inclusief BTW zijn:

Voor een bestelling met een besteding tot € 60,- zijn de verzendkosten € 6,95 voor een pakket.


Een bestelling met een besteding vanaf € 60,- zijn de verzendkosten geheel gratis.


Verzendkosten voor België


De vermelde prijzen in de webwinkel zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten naar België inclusief BTW zijn:


Voor alle bestellingen € 8,95 per pakket