opc_loader

Wensenlijst


 bedenktijd_icon 14 dagen bedenktijd   Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 60,-  Verzending naar België mogelijk voor € 8,95  Achteraf betalen mogelijk

 Wegens een technische storing zijn we momenteel telefonisch niet bereikbaar. Je kunt ons bereiken via de e-mail of het contactformulier.

Beoordelingen


Klachten


Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door contact met ons op te nemen via  contactof telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 0595-769025. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 11:00 tot 17:00. Ook kun je een bericht sturen via ons contactformulier.. 

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om jouw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer jouw klacht nog niet elders in behandeling is dan ben je vrij om jouw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.