opc_loader

Wensenlijst


 bedenktijd_icon 14 dagen bedenktijd   Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 60,-  Verzending naar België mogelijk voor € 8,95  Achteraf betalen mogelijk

 Wegens een technische storing zijn we momenteel telefonisch niet bereikbaar. Je kunt ons bereiken via de e-mail of het contactformulier.

Beoordelingen


 

Over onze op maat service


Net dat beetje extra is wat Ruralia's Living kenmerkt. Met deze service bieden wij jou de mogelijkheid om onze producten naar wens aan te passen of om een compleet meubelstuk naar wens te laten maken. 


Of je nu op zoek bent naar een robuuste steigerhouten kast, een mooie side-table voor in de gang of een meubelstuk voor in dat ene hoekje waar eigenlijk niks past. Bij Ruralia's Living ben je aan het juiste adres om houten meubels of woonaccessoires op maat te laten maken voor een eerlijke, betaalbare prijs. Vanaf het begin van je aanvraag totdat het project op z'n plaats staat denken we met je mee en houden we je op de hoogte van het proces.
 


Hoe werkt het?


Een houten meubelstuk of woonaccessoire op maat laten maken door Ruralia's Living is eenvoudig, vul onderstaand contactformulier in met je wens en wij nemen contact met je op om de verdere details te bespreken.


Als alles is uitgewerkt gaan we aan de slag en houden we je tussentijds op de hoogte van de voortgang van jouw project.


Wanneer het project af is nemen we weer contact op om de verzending te bespreken en kan het verstuurd worden.


Hoe lang duurt het?


Dit hangt af van meerdere factoren en verschilt uiteraard per project en is mede afhankelijk van de omvang van het project. Voor een klein project  zijn we ongeveer 2-3 werkdagen kwijt en voor een groot project al gauw 2-3 weken.


Wat kost het?


 Net als de levertijd hangt de prijs af van meerdere factoren zoals bijvoorbeeld de omvang van jouw wens, het materiaal en de afwerking er van.


Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor onze groeiende galerij met projecten. of neem vandaag nog contact met ons op via onderstaand formulier om jouw wens met ons te bespreken!


Contact

*
*