opc_loader

Wensenlijst


 bedenktijd_icon 14 dagen bedenktijd   Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 60,-  Verzending naar België mogelijk voor € 8,95  Achteraf betalen mogelijk

 Wegens een technische storing zijn we momenteel telefonisch niet bereikbaar. Je kunt ons bereiken via de e-mail of het contactformulier.

Beoordelingen


Landelijke gruttersbakken op maat van Ruralia's Living


Ben je op zoek naar een speciek model of maat gruttersbak? Of wil je één van onze gruttersbakken in een andere kleur? Geen probleem, wij maken het voor je! De mogelijkheden zijn eindeloos.


Hoe werkt het?


Een gruttersbak op maat laten maken is vrij eenvoudig, stuur ons je wens op via onderstaand contactformulier of als je bijvoorbeeld een afbeelding hebt met een door jou gewenste grutterbak of kleur kun je dit per e-mail naar ons toesturen via  


Wij zullen dan binnen twee werkdagen contact opnemen met een voorstel. Wanneer je akkoord geeft, gaan we voor je aan de slag en houden we je op de hoogte van de voortgang van jouw gruttersbak.


Wat kost het?


De uiteindelijke prijs is afhankelijk van het gekozen materiaal, formaat, verf / beits. Vertel ons je wens en wij maken een voorstel voor je op maat.


Een kleine greep uit de mogelijkheden:


  • Andere kleur
  • Beits met witte of zwarte vegen
  • Gruttersbak van vurenhout 18 mm
  • Gruttersbak van steigerhout 28 mm 

Laat je fantasie op de vrije loop en maak de sfeer in je huis compleet. Bestel vandaag nog een grutterbak op maat

Contact

*
*